Kundvillkor

Ej avbokad tid debiteras.

Alla avbokningar eller ändringar av bokad tid sker 24 timmar innan bokad tid. Har du bokad tid på en måndag eller helgdag sker avbokning 24 h innan helgfri dag. dvs på fredag innan då det är omöjligt för mig att ringa runt och boka om kunder på en helgdag eller söndag.

Avbokning samt ändringar av tider sker endast via telefonsamtal och INTE VIA SMS! (gäller även vid sjukdom). Jag besvarar inga SMS. Bokning sker endast via personlig kontakt eller telefonsamtal.

Varför debiteras du?

När DU beställer tid för behandling så gör vi ett muntlig avtal. DU (köparen) förbinder dig att komma till mig vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling. Jag (säljaren) förbinder mig att reservera denna tid för DIG och inte sälja den till någon annan. Så länge DU inte avbeställer tiden – senast 24 timmar innan- så kan jag inte sälja den till någon annan. Därför är du betalningsskyldig. Du skulle inte heller acceptera att tvingas vistas på din arbetsplats utan att din arbetsgivare betalar lön till dig. Som egen företagare är min lön en del av omsättningen, dvs pengar som kommer in i företaget när jag säljer en behandling eller en vara.

Med vänlig hälsning Studio Jennifer med respekt för DIN tid.

Regeringsgatan 40
374 35 Karlshamn
+46(0)731-82 67 51

© 2011 Studio Jennifer. All rights reserved.
Site created by